maanantai 5. maaliskuuta 2012

Tässä elämä on


"I'm a forever dog, not an 'until' dog.
I'm not an 'until you get bored with me' dog.
I'm not an "until" you find a boyfriend dog.
I'm not an "until" you have a baby' dog.
I'm not an "until you have to move' dog.
I'm a forever dog."

Välillä pitää palata vanhoihin kuviin, vain tajutakseen miten nopeasti hetket meneekään ohitse.

10 kommenttia:

Sarianne kirjoitti...

Kivan raikas ulkoasu! Tykkään. Ja noi kuvat on hienoja. Tosin tuosta uimakuvasta erintoten tuli kamala kesänkaipuu!

Josefiina kirjoitti...

Kiitti :) jotain vähän kevyempää etsinkin tätä muuttaessani. Kesäkuvia tässä katselen (tosin vuodelta 08), vaikka talvi onkin lempivuodenaikani niin kyllä kesäkin jo kelpais..

Roosa kirjoitti...

On kyllä hieno ulkoasu! Ja ihania kuvia: tuli jotenkin ihan kevätfiilis. Tai oikeastaan mulle taitaa tulla kaikesta kevätfiilis. Varmaan johtuu tästä ulkoasustakin. Ensimmäisestä kuvasta tykkään kuitenkin hirveesti!
Ja valaisehan: mitä pentuja noissa alimmissa kuvissa? Jotenkin uskon, että saatan olla pölvästi kun kysyn. Kysyin kuitenkin. :D

Josefiina kirjoitti...

Kiitos Roosa :) kevättä on ilmassa, vois kai sanoa..
Alimpien kuvien pennut on yorkshirenterriereitä, siskoni koiran pentuja. Pian täyttävät neljä vuotta!

Jonna kirjoitti...

Apua, oonpa tyhmä, en edes huomannu uutta ulkoasua ennen kuin luin kommentit :D Mutta ihana jälleen kerran. Oon kateellinen! Ja ihania kuvia, voisit tulla kuvaamaan Taavia ja Eppua..

Josefiina kirjoitti...

:D Sen siitä saa Jonna ko liikaa vahtaat tätä sivua. Kiitti! Nuo melkein kaikki on otettu 2008, joten sinun ois pitäny tulla silloin koirien kans käymään. 400D+50/1.8 II.. <3

Henni kirjoitti...

Mullekin tuli noista kuvista hirveän keväinen fiilis, tosin tosta uimakuvasta mulle tuli vaan ikävä kesää. :D

Aivan ihania kuvia ja välillä on tosiaankin hyvä palata vanhojen kuvien pariin. Joskus aika menee vaan niin hirveen nopeesti. :)

Sirkku kirjoitti...

Tuleeko noista pikku-yorkeista sellaisia vaaleanruskea-hopeaisia? Tällaisia siis: http://www.out-and-about-with-your-dog.com/images/yorkshire-terrier-calista-callie-21133528.jpg Monilla terrieriroduilla väri taitaa muuttua tosi paljon pennusta aikuiseksi, onko näillä siis sama vai ovatko myös tummempia aikuisempina kun tuon ikäisenä ovat noin mustavoittoisia? T. tietämätön :)

Josefiina kirjoitti...

Kiitti Henni :) aika on kyllä mysteeri, koskaan tiedä miten se sinkoilee...

Sirkku, näistä tulee (tuli) kyllä aika erivärisiä aikuisina! Syntyvät tosi tummina, mutta aikuisina turkin pitäis olla rungosta teräksensininen ja noiden merkkien kohdalla, jotka jo pienenä erottuu (pää, tassut, mahanalus) tulee olemaan tania elikkä kullansävyistä karvaa. Etin tähän hätään siskon fb-albumista kuvan Selmasta (yks näistä kuvien pennuista siis: https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/308606_10150340467951595_611486594_8421118_705910796_n.jpg

Jotkut jää virheellisesti liian tummiksi, toisilla tan leviää liikaa. Näillä on onneksi oikeanlaiset värit ja värirajat kaikilla :)

Milena kirjoitti...

Ihana ulkoasu. Siinä on ripaus talven kirpeyttä ja raikautta. Ja nuo kuvat, upeita!

Vuodet vierivät. Se on ihan tajutonta! Kohta taas kesä, sitten joulu ja sitten taas kesä.. Ja aina vaan uudestaan. :)