sunnuntai 22. toukokuuta 2011

Överkalix, Piteå, öinen lenkkipolku..

Eilen lauantaina käytiin Piteåssa näyttelyissä (Amor tosin jäi kotiin), siskon yorkki oli rop ja tädin irski myös. Välillä ukkosti ja välillä aurinko paistoi tukalan kuumana. Telttoja lensi myös tuulenpuuskien seurauksena. Viikko sitten oltiin Överkalixissa näytelmissä - sieltä ostin Amorille uuden aktivointilelun, joka on osoittautunut erittäin hyväksi junttikoiran viihdyttäjäksi. :)

Eilen käppänäkehiä seuratessani mielessä kävi, että josko Amorin rekkarit onkin tekaistut ja koko koira on sekoitus jotain karvatonta ja mustaa. Amorin kasvattaja pärjäsi taas, kasvattajaryhmä oli ryp4! En vaan voi olla ihmettelemättä että mitä tälle rodulle on tapahtumassa. En tarkoita, että Amor olis se mihin tulee ulkomuodollisesti pyrkiä, tai että se olisi edes melkein täydellinen. Mutta en olisi kyllä yhteenkään kehäpuudeliin tikkujalkaani vaihtanut. Muutos siinä, mikä tulee kehästä ulos vaaleanpunasen nauhan kanssa on ollut suuri.. silloin Amorin kaukaisessa nuoruudessa sen kulmaukset ja sen-aikaiset karvahapsut olivat riittävät, nyt Amor olis naurettu ulos kehästä. Tämän linkin takana on ottamiani kuvia käppänäkehästä.
Muutenpa meille ei kauheasti mitään kuulukkaan. Olen harkinnut Amorin pesemistä, se on taas puolessa vuodessa (joka muuten on mennyt hälyyttävän nopeasti!?) ehtinyt kerätä turkkinsa alle semmoisen möhnäkerroksen, että nyppimisen jälkeen on sormet mustina. Ehkä ootan rantakelejä ja pesen sen sitten jonkun uintireissun jälkeen kunnolla. Tänään oli muuten terassilla jo +22°C ja puihin ilmestyi oikeat lehdet! Jee, kesälomaan enää pari viikkoa!

3 kommenttia:

sarianne kirjoitti...

Amorin tikkujalat on paljon käytännöllisemmät, kuin nuo superkarvaiset tupsukoivet! :) Kuvassa Amorissa on vähän samaa näköä, kuin sillä Aku Ankan koiralla! Tiedätkös; se Jäyhä Jököttäjä? http://farm6.static.flickr.com/5250/5334495622_26e54ce272.jpg :D Siis tuosta pään profiilista tuli vain mielleyhtymä siihen koiraan.

Miira kirjoitti...

Hieno blogi ja lisäilin meidän walesien linkkilistalle :) Vastalinkitys ei pakollista.

Vilppu & Irwi

Josefiina kirjoitti...

sarianne, yllättävän moni on jo maininnut Amorin Jäyhyydestä! :D Oli pakko tallentaa tuo kuva nyt koneelle kun laitoit sen, kai niissä jotain samaa sitten on.
Miira, kiitti :) mekin linkitettiin teidät kun joskus kotisivujen kauttakin seurailtiin