lauantai 8. tammikuuta 2011

Paluu arkeen häämöttää

Jonna lähti toissa-aamuna bussilla takaisin Joensuuhun ja me jäätiin koirakolmikon kanssa kotiin palautumaan. Jonnan kanssa vietetty aika oli jälleen huippua, ja onneksi koiratkin (pääsääntöisesti) pitivät Jonnasta paljon!
Kiitos Jonna!

Tänään kunnostauduin snautserinomistajana ja trimmasin Amoria, koskahan lie olen sen viimeksi ajellut? On siitä pari kuukautta ainakin melkein. Minua alkaa aina häiritsemään paksun näköiset poskikarvat ja kokoajan lyhyemmältä näyttävä kaula, joten yleensä aika ahkerasti ylläpidän Amorin snautserilookkia.
Myös Aapeli affenpinseri ja Mäkärä yorkki joutuivat trimmaus- ja kynsisaksien käsittelyyn.

Amorille pitäisi kohta jo varata aika rokotuksille, tammikuun lopussa vanhenevat. Tuntuu niin älyttömältä (=mahdottomalta), että muka taas rokotukset! Vastahan me siellä viimeksi käytiin, muistan kun vielä sanoin ell:lle kuinka aika menee nopeasti ja kahden vuoden rokotusväli tuntuu aina vain hypähtävän hetkessä. Vähän pelottaa rokotuttaa tuota, kun viimeksi sai niin pahan reaktion (turposi naamasta ja hengitys oli todella hankalaa, muistan miten istuin vessan lattialla koira sylissäni, odottamassa kyytabletin vaikutuksen alkamista). Asiastahan kuitenkin on infottu eläinlääkäriä, joten jospa saatais joku muu aine piikitettyä, joka ei sitten mitään aiheuttaisi.

Ylihuomenna jatkuu lukiolaisen elämä, en toki ole ahdistunut ajatuksesta jo valmiiksi... :-)

4 kommenttia:

Jonna kirjoitti...

No! Missä ne ennen-jälkeen kuvat viipyy! Kai oot jo pessyt Mäkärän, kuten LUPASIT? :D

Toivottavasti erilainen rokote käy myös Amorille. Miustakin tuntuu, että sen viime rokotuksesta on tosi vähän aikaa..

Ja myös kiitos teille mukavasta (!) lomasta! :)

(ethän vaiha otsikkokuvaa vielä)

Josefiina kirjoitti...

:D No mie lupasin Millille etten ihan heti vaihda. Tässä käy varmaan kuten OMAR-jutussa, en vain kykene vaihtamaan kun siihen liityt sie.

Ennen -tilannetta ei ikuistettu tietyistä syistä, ja Mäkkis elelee vieläkin rasvalettinsä kanssa. Ei raski pestä sitä kun on pakkasia..

Sarianne kirjoitti...

Lomalta palaaminen ahdistaa aina :D Oli sen jälkeen luvassa sitten opiskelua tai töitä. Etenkin se eka viikko on ihan piinaa :D

Josefiina kirjoitti...

Niin se todellakin oli..:D